kids

Idealen

Idealen in uitvoering: verbouwen

16 maart gaan we weer open!

 

‘Winterrust’ annex verbouwing!

We willen je in maart blij verrassen met een nieuw interieur waar je je thuis voelt, net als altijd!

Het hart van ‘Vis van Beek’ blijft hetzelfde, maar wel in een nieuw jasje. Je leest het goed, het woord viscentrum verdwijnt uit onze bedrijfsnaam. De kracht van eenvoud. Houd het simpel, maar wel met vlag en wimpel. Zo kunnen we nog wel wat uitdrukkingen verzinnen. Kom het zelf zien en ervaren!

Deze grote verbouwing omvat zowel  het restaurantgedeelte als de keuken. Samen met Estida interieurdesign gaan we er iets moois van maken! Zo kun je straks nog fijner zitten en de keuken is nog beter  ingericht. Door de nieuwe koelcel anders te plaatsen, krijgen we meer  ruimte. Met de groei van alle voorgaande jaren moet de keukencapaciteit ook meegroeien. Ook de toiletruimtes vernieuwen we. We gaan van 2 naar 5 units waaronder een minder validentoilet en babyverzorgingsruimte.

Elke winter zijn we bezig met onderhoud, kleine of grote verbouwingen. Nu vind er voor het oog een grote metamorfose plaats. Maar achter alle ruimtes die je ziet, zit nog meer. Zo hebben we eerder onze snijruimte achter, magazijn, ijsmachine, vriescel en kantine vernieuwd. We blijven lekker aan de gang. Al is het nu nog een kale ruimte, we kunnen niet wachten op het resultaat en willen dat graag laten zien. De geplande startdatum voor een mooi nieuw seizoen is zaterdag 10 maart. Verlang je ook zo naar het voorjaar? Tot ziens bij ‘Vis van Beek’!

 

Nieuws

Meer nieuws

Volg ons